Loading...
Rruga "Zenel Hajdini" Ferizaj
E hënë - E diel : 09.00 - 19.00 (Të premten nuk punohet)
+(383) 044/048 177 020
Servis i Kualifikuar Për Vetura

Servisi ynë është i kualifikuar dhe i specializuar për rregullimin e veturave në mënyrë profesionale dhe të përgjegjshme. Kemi një ekip të përvojshëm dhe të kualifikuar mekanikësh që janë të specializuar në shërbime të ndryshme për automjete të ndryshme

Read More
Mekanik Profesional

Stafi ynë për rregullimin e veturave është një grup i përkushtuar dhe i kualifikuar që ka përvojë të gjatë në fushën e mekanikës automobilistike.

Read More
Paisje Moderne

Përdorimi i mjeteve bashkekohore në rregullimin e veturave ka një rendësi të madhe dhe ofron shumë përfitime për teknikët dhe për pronarët e veturave si : Efikasiteti dhe precizion, Ndihma në diagnozë dhe programim,Saktësia dhe siguria

Read More

30+ Vite

Eksperiencë

// Për Ne //

Auto Tershana Shërbimi më i mirë për makinën tuaj - ecni me besim

Në auto servisin tonë, shërbimi dhe përvoja që ju ofrojmë janë rezultati i një pune të palodhur dhe një përkushtimi të vazhdueshëm për të mbajtur hapat me zhvillimet e fundit në teknologji makinash.

01
Professional & Expert
Staf Profesional dhe Ekspertësh me Përvojë Shumë Vjeqare
02
Servis Profesional Modern
Servis Profesional Me Përdorimin e Mjeteve më Moderne
03
Përdorimi i Mjeteve Bashkohore
Përdorimi i Mjeteve Diagnostike të Fundit
Më Shumë

30+

Vite Eksperiencë

4

Mekanik Ekspert të Fushës

Klient të Kënaqur

Projekte të Perfunduara

// Our Services //

Shërbimet Tona

30+ Vite Eksperiencë Në Rregullimin e Veturave

Për 3 dekada, kemi shërbyer me zell dhe pasion komunitetin tonë, duke ofruar zgjidhje të specializuara për të gjitha problemet e makinave.

Servisim Kualitativ

Pjesë Origjinale

Paisje Moderne

Më Shumë

30+ Vite Eksperiencë Në Rregullimin e Veturave

Për 3 dekada, kemi shërbyer me zell dhe pasion komunitetin tonë, duke ofruar zgjidhje të specializuara për të gjitha problemet e makinave.

Servisim Kualitativ

Pjesë Origjinale

Paisje Moderne

Më Shumë

30+ Vite Eksperiencë Në Rregullimin e Veturave

Për 3 dekada, kemi shërbyer me zell dhe pasion komunitetin tonë, duke ofruar zgjidhje të specializuara për të gjitha problemet e makinave.

Servisim Kualitativ

Pjesë Origjinale

Paisje Moderne

Më Shumë

30+ Vite Eksperiencë Në Rregullimin e Veturave

Për 3 dekada, kemi shërbyer me zell dhe pasion komunitetin tonë, duke ofruar zgjidhje të specializuara për të gjitha problemet e makinave.

Servisim Kualitativ

Pjesë Origjinale

Paisje Moderne

Më Shumë